Låna pengar genom att använda kreditkortet på rätt sätt

Kredit har ett kärleksrelaterat förhållande med den allmänna befolkningen. Å ena sidan tillåter vi oss att köpa saker vi vill ha utan att behöva betala på plats, å andra sidan kan det gå ut ur kontrollen och låta oss betala mer än vi förhandlade för. Den sistnämnda är inte riktigt någons fel förutom den person som ansvarar för sitt kort - det utnyttjar bara människans natur, vi är lätt frestade att köpa saker som verkar lockande. Och kreditkort tillåter oss att göra det, oavsett om vi har kontanter till hands eller inte. Oavsett vad någon tycker om kreditkort och deras fördelar eller nackdelar är ett faktum klart - de är här för att stanna. "Plastpengar" har spridits överallt, folk använder sina kort för att betala för allt, och många bär inte ens pengar, och vem kan skylla på dem? Man kan få många bra råd på sajten smslåntips.com.


Kontanter kan bli stulna, medan du bär ett kort är den enda risken du har över-shopping. Om ett kort blir stulen, avaktiverar du det enkelt med en knapptryckning och gör ingen förlust - även om du gör det, får du ersättning oftare än inte. Det är mycket bekvämare än att ha papperspengar, och folk föredrar det. Därför är varje butik eller butik utrustad med förmågan att tillåta kreditbetalning. En annan allmänt känd fördel är att varje gång du använder ditt kort - beroende på vilket kort du har - får du kreditkortspoäng. Dessa är belöningspoäng som ackumuleras och de kan användas för att köpa fler saker - det är gratis eftersom du använder poäng. Således handlar du med kreditkort så att du kan handla vidare. Olika belöning / lojalitetsprogram finns och de mer exklusiva kan erbjuda några bra erbjudanden på hotell, affärer och alla sorters saker. Du belönas för att spendera dina pengar. Låter det bra? Det beror på att det är det - speciellt om en person använder sitt kreditkort klokt.


Kreditkortspoäng har en betydelse för flygmil. I själva verket är det tekniskt samma sak - den enda skillnaden är att man får dina mil, den andra får dig poäng. Du kan praktiskt taget använda de två för samma saker. Faktum ofta när du bokar en biljett med ett kreditkort - beroende på flygbolaget kan du få en söt rabatt. Och du kan tjäna mil från det efterföljande flyget för att lägga till din milstolpe. Att använda dem är en konst som många har behärskat. Ett annat ganska oklart sätt att utnyttja både miles och poäng är att sälja dem online. Sälj kreditkortspoäng eller flygmiljö på en mängd olika webbplatser. Det kan finnas flera anledningar till att du gör det här - du flyger inte ofta för att skaffa så många poäng och istället för att slösa bort dem utan någon anledning, kan du också göra lite pengar ut ur dem.

Samma resonemang gäller kreditkortspoäng, vissa människor sveper sina kort vid varje tillfälle, andra gör det inte. Om du hamnar i den senare kategorin kanske du vill sälja kreditkortspoäng online.

Kommentarer